ЩЕ ОДНА ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ

Дата: 16.10.2020 13:49
Кількість переглядів: 1390

Фото без описуВже сьомий рік поспіль організатором Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» є Міністерство розвитку громад та територій України і його партнер – Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Цьогоріч на конкурс надійшло 168 заявок з усіх областей України, з них 88 – від об’єднаних територіальних громад.
•  Тема 1 «Влада та громада: інформування, діалог, участь» – 56/29 ОТГ;
• Тема 2 «Покращення якості надання освітніх послуг (дошкільна, середня та професійно-технічна освіта)» – 49/32 ОТГ;
• Тема 3 «Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища» – 63/27 ОТГ.

Новоборівська громада презентувала на розгляд конкурсного журі практику зі сфери покращення якості надання освітніх послуг «Новоборівський ліцей – ядро надання якісних освітніх послуг в громаді» та у  номінації «Сільські, селищні, міські ради об’єднаних територіальних громад» в 2020 році виборола Диплом за ІІІ місце.

До речі наша громада вже не вперше стає призером конкурсу, так: 
У 2014 році в  щорічному конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» Новоборівська громада отримала спеціальну відзнаку у номінації енергозбереження та енергоефективність за впровадження практики «Реконструкція станції очищення води «Струя 800». Станція очищення води «Струя 800» економить на рік 20% електроенергії та понад 8% води, що дозволяє направити вивільнені кошти на інші нагальні потреби комунального господарства селища.

У 2015 році селищний голова та начальник місцевої пожежної охорони смт. Нова Борова були відзначені дипломом за І  місце у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у номінації «Співробітництво громад в організації місцевої пожежної охорони смт. Нова Борова».

Дуже приємно, що не тільки мешканці нашої громади помічають системні  структуровані зміни у сфері покращення надання освітніх послуг, а й конкурсна комісія до складу якої входять представники Міністерства розвитку громад та територій України, центральних та місцевих органів виконавчої влади, представники органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, міжнародних організацій, їх проектів та програм, громадських організацій, а також незалежні експерти і науковці.  

Звісно, що це наша спільна перемога та результат системної співпраці: селищної ради, відділу освіти, Новоборівського ліцею та всіх установ і організацій, що функціонують на території ліцею та  надають якісні освітні послуги у сфері освіти.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних