Пошук

ОГОЛОШУЄТЬСЯ ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ВІД ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 24.01.2018 16:31
Кількість переглядів: 850

Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – Детальний план території

«Розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, в селі Краснорічка, Хорошівського району, Житомирської області»

Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації детального плану території в селі Краснорічка, Хорошівського району.

Містобудівна документація – детальний план території, розроблена на підставі рішення сесії Новоборівської селищної ради № 143 від 08 липня 2016 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території».

Замовник: Новоборівська селищна рада.

Платник: Гаєвська Лариса Домініківна.

Виконавець: ФОП Молодико Юрій Володимирович.

Місце розташування: с. Краснорічка.

З графічною та пояснювальною частинами містобудівної документації можна ознайомитися в Новоборівській селищній раді в відділі земельних ресурсів, понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00. Відповідальний спеціаліст-землевпорядник Гаращук Олександр Петрович.

Пропозиції (зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймається до 23 лютого  2018 року включно, за адресою смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А в кабінеті відділу земельних ресурсів.

Пропозиції та зауваження відповідно до ч 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У слуханні можуть прийняти участь громадяни і юридичні особи, які визначені п.7        ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»: повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутати України, депутати місцевих рад.

Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

Відповідальний за проведення громадського слухання – спеціаліст-землевпорядник Гаращук Олександр Петрович.

Громадські слухання будуть проходити о 14.00 год. 26 лютого 2018 року в залі засідань Новоборівської селищної ради за адресою смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А (2 поверх).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.