Пошук

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК!

Дата: 04.08.2020 14:18
Кількість переглядів: 569

Фото без описуВідділ у Хорошівському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області звертається до громадян, органів державної влади, місцевого самоврядування, установ та організацій які мають земельні ділянки право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами і договорами оренди, відомості про які не внесені до Державного земельного кадастру (ДЗК)  та просимо вжити необхідних заходів з розробки документації із землеустрою (з урахуванням положень ст. 26, 55 ЗУ «Про землеустрій») для подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до ДЗК.

Додатково повідомляємо, що відповідно до частини другої Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр» земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера. У разі якщо відомості про зазначені земельні ділянки не внесені до Державного реєстру земель, їх державна реєстрація здійснюється на підставі технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за заявою їх власників (користувачів земельної ділянки державної чи комунальної власності) або особи, яка подала заяву про визнання спадщини, якщо така справа прийнята до провадження судом.


Відділ у Хорошівському районі
Головного управління Держгеокадастру
у Житомирській області

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних