СТВОРЮЄМО ГАРНІ УМОВИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ

Дата: 14.07.2020 09:29
Кількість переглядів: 1730

Фото без описуПоки діти відпочивають на літніх канікулах, готуємо освітні заклади до прийому дітей та персоналу в новому навчальному році в комфортних умовах.

В рамках національної програми «Велике будівництво» Новоборівський ліцей увійшов до переліку  11 шкіл Житомирської області, що потребують добудови. В освітньому закладі, наразі, продовжуються роботи по реконструкції. Проведено частковий демонтаж покрівлі приміщення початкової школи та розпочато облицювальні роботи з штукатурення і фарбування стін великого приміщення.

Також, в рамках програми «Спроможна школа для кращих результатів» розпочинаємо капітальний ремонт шкільних їдалень та приміщень у двох освітніх закладах нашої громади:

1. в Новоборівському ліцеї по вул. Освіти, 7 смт. Нова Борова, кошторисною вартістю 2410,2014 тис. грн., переможцем відкритих торгів є ТОВ "ЖИТОМИРПУСКОНАЛАДКА". Проєкт фінансується за рахунок державного бюджету у сумі - 2009,922 тис. грн. та співфінансування з місцевого бюджету.

2.  в Новоборівському ліцеї ім. Василя Лунька по вул. Шкільна, 5 смт. Нова Борова, кошторисною вартістю 2140,1836 тис. грн., переможцем відкритих торгів є ТОВ "ТЕТЕРІВ-БУДПРОЕКТ".  Проєкт фінансується за рахунок державного бюджету у сумі - 1610,810 тис. грн. та співфінансування з місцевого бюджету.

Хочеться відмітити злагоджену роботу селищного голови Григорія Рудюка, начальника відділу освіти  Людмили Прищепи, спеціаліста Ігора Міщенка та голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, заступника голови Віри Рогової, результатом якої Новоборівська громада отримала підтримку на ремонт двох із п’ятнадцяти закладів Житомирської області.

Маємо щиру надію, що новий навчальний рік діти нашої громади розпочнуть в комфортних умовах, що сприятиме покращенню якості освіти та досягнення нашими дітьми високих результатів в навчанні.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних