КАРАНТИН НА ТЕРИТОРІЇ НОВОБОРІВСЬКОЇ ОТГ ПРОДОВЖЕН0 ДО 31 ЛИПНЯ

Дата: 25.06.2020 08:13
Кількість переглядів: 843

Фото без описуЗасіданням комісії з ТЕБ і НС Новоборівської селищної ради від 24.06.2020 р. у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 500: - продовжено на території Новоборівської селищної ОТГ карантин   до 31 липня п.р.

1. на період дії карантину ввести заборону на: 
1) перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно; 
2) перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус; 
3) самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації; 
4) відвідування закладів освіти її здобувачами в групах більше 10 осіб; 
5) проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю не більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Дистанція між учасниками має становити не менше ніж 1,5 метра; 
6) діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку; 
7) здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень в кількості більше ніж кількість місць для сидіння в транспортному засобі;
8) відвідування установ і закладів соціального захисту, в яких проживають/перебувають громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово); 
9) закладам громадського харчування, ресторанного бізнесу та кафе, надавати послуги з харчування лише на відкритих (літніх) майданчиках просто неба, здотриманням вимог постанов Головного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 18 та від 02.06.2020 № 32.

Термін – на період дії карантину.

2. Голові  комісії з ТЕБ і НС забезпечити щоденний моніторинг епідемічної ситуації, у випадку її ускладнення на  території Новоборівської селищної ОТГ невідкладно ініціювати проведення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо коригування протиепідемічних заходів. 

Термін – постійно. 

3. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності забезпечити на період дії карантину з метою обмеження скупчення громадян в транспорті та на шляхах прямування на роботу/з роботи застосування там, де це можливо, гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, дистанційну (надомну) роботу; обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години.

Термін – на період дії карантину. 

4. Рекомендувати суб’єктам господарювання на період дії карантину внести (у разі необхідності) зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9, 10 чи більш пізній годині. Зокрема, встановити початок роботи о 10 або більш пізній годині суб’єктам господарювання, які провадять свою діяльність у таких видах економічної  діяльності: оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів; поштова та кур’єрська діяльність; тимчасове розміщування та організація харчування; страхова діяльність; освіта; надання соціальної допомоги; мистецтво, спорт, розваги та відпочинок. 

Термін – на період дії карантину. 

5. Рекомендувати суб’єктами господарювання опрацювати питання щодо можливості запровадження на період дії карантину графіків роботи підприємств, установ, організацій, які передбачатимуть різний час початку (закінчення) їх роботи залежно від територіального розташування, галузевої належності, специфіки виконання робіт чи надання послуг, розробити (скорегувати) маршрути руху громадського транспорту з урахуванням змінених графіків роботи підприємств, установ, організацій для забезпечення можливості переміщення працівників на роботу/з роботи. 

Термін – на період дії карантину. 

6. Секретарю комісії (А. Жарчинській) забезпечити інформування населення, у тому числі через засоби масової інформації, щодо посилення карантинних заходів на території громади, а також необхідності продовження виконання вимог із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. 

Термін – на період дії карантину.

7. Рекомендувати дільничному офіцеру поліції (М. Гонгалу):
- забезпечити контроль за дотримання населенням карантинних норм, зокрема використання засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів), дотримання соціальної дистанції між громадянами, використання дезінфікуючих засобів на території населених пунктів Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних