ПРОДОВЖЕННЯ КАРАНТИНУ ТА ПОЕТАПНЕ ПОСЛАБЛЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.05.2020 16:05
Кількість переглядів: 1031

Фото без описуШановні жителі Новоборівської громади.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року  №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» та за підсумками засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новоборівської ОТГ № 6 від 22 травня 2020 року та рішення виконавчого комітету від 25 травня 2020 року, повідомляємо Вам про продовження карантинних заходів на території Новоборівської ОТГ через поширення коронавірусу SARS-Co V-2 до 22 червня 2020 року.
 

Поетапно послаблюються протиепідемічні заходи на території громади, відповідно яких дозволено: 

1. з 22 травня 2020 року:
- оператору агропродовольчого ринку Володарсько-Волинському кооперативному ринку в смт. Нова Борова, торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами, з дотриманням всіх  санітарно- протиепідемічних  вимог;
проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше  50 осіб;
- проведення релігійних заходів, за умови участі не більше однієї особи на      10 метрів квадратних площі будівлі, де проводиться релігійний захід;
- регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом
у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжнародному
сполученні за умови перевезення пасажирів у кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб;
- діяльність бібліотек за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

2. з 26 травня 2020 року відновити роботу місць, відведених для торгівлі, за адресами вул. Незалежності та Калинова, та з метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної інфекції COVID-19, на період карантину, допускати до торгівлі у вищезазначених місцях лише жителів Новоборівської громади.

3. з 01 червня 2020 року:
робота закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів (крім групових занять більше 10 осіб), діяльність закладів освіти в групах не більше 10 осіб. 
- роботу дошкільних освітніх закладів  ЦРД «Казка» та ЦРД «Сонечко» смт. Нова Борова, а саме: чергових груп для дітей, батьки яких офіційно працюють, до закінчення карантинних обмежень.

4. з 10 червня 2020 року:
- діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів;
- діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів, у тому числі 
культурних заходів, за умови перебування не менше однієї особи на 5 метрах квадратних площі приміщення, де проводиться захід.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних