Пошук

ПРОДОВЖЕННЯ КАРАНТИНУ ТА ПОЕТАПНЕ ПОСЛАБЛЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.05.2020 16:05
Кількість переглядів: 1017

Шановні жителі Новоборівської громади.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року  №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» та за підсумками засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новоборівської ОТГ № 6 від 22 травня 2020 року та рішення виконавчого комітету від 25 травня 2020 року, повідомляємо Вам про продовження карантинних заходів на території Новоборівської ОТГ через поширення коронавірусу SARS-Co V-2 до 22 червня 2020 року.
 

Поетапно послаблюються протиепідемічні заходи на території громади, відповідно яких дозволено: 

1. з 22 травня 2020 року:
- оператору агропродовольчого ринку Володарсько-Волинському кооперативному ринку в смт. Нова Борова, торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами, з дотриманням всіх  санітарно- протиепідемічних  вимог;
проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше  50 осіб;
- проведення релігійних заходів, за умови участі не більше однієї особи на      10 метрів квадратних площі будівлі, де проводиться релігійний захід;
- регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом
у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжнародному
сполученні за умови перевезення пасажирів у кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб;
- діяльність бібліотек за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

2. з 26 травня 2020 року відновити роботу місць, відведених для торгівлі, за адресами вул. Незалежності та Калинова, та з метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної інфекції COVID-19, на період карантину, допускати до торгівлі у вищезазначених місцях лише жителів Новоборівської громади.

3. з 01 червня 2020 року:
робота закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів (крім групових занять більше 10 осіб), діяльність закладів освіти в групах не більше 10 осіб. 
- роботу дошкільних освітніх закладів  ЦРД «Казка» та ЦРД «Сонечко» смт. Нова Борова, а саме: чергових груп для дітей, батьки яких офіційно працюють, до закінчення карантинних обмежень.

4. з 10 червня 2020 року:
- діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів;
- діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів, у тому числі 
культурних заходів, за умови перебування не менше однієї особи на 5 метрах квадратних площі приміщення, де проводиться захід.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.