Пошук

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 12.05.2020 10:06
Кількість переглядів: 426

Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області повідомляє, що для отримання довідки ОК-7 необхідно на Веб-порталі Пенсійного фонду України, застосувати свій електронний цифровий підпис (далі – ЕЦП).

Для онлайн-реєстрації на Веб-порталі на екранній формі "Вхід" в закладці "За ЕЦП" можливо ознайомитися зі списком АЦСК (Акредитованих центрів сертифікації ключів), ЕЦП яких підтримує Веб-портал ПФУ. Якщо Ви ще не маєте ЕЦП одного з цих АЦСК, Вам необхідно звернутися в АЦСК та отримати його. Інформація щодо отримання ЕЦП може Вами бути отримана в мережі Інтернет в залежності від АЦСК, обраного Вами. Після отримання ЕЦП – оберіть пункт головного меню "Вхід" та виконайте перший вхід на Портал за ЕЦП (закладка "За ЕЦП").

Увійшовши до персональної сторінки на порталі за допомогою ЕЦП, необхідно виконати наступні дії. У розділі "Комунікації з ПФУ" вибрати пункт "Запит на отримання електронних документів", далі у меню "Тип звернення", вибрати необхідне  (наприклад ОК-7), заповнити обов'язкові поля, ввести дані електронного цифрового відпису та відправити запит до ПФУ. Через певний час, який залежить від завантаження порталу, зайти у розділ "Мої документи", вибрати документ, який Ви замовляли, зберегти його на локальному диску свого комп'ютера та за необхідності його роздрукувати.

Електронні довідки Пенсійним фондом України надаються безкоштовно.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.