75-ТА РІЧНИЦЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 09.05.2020 12:04
Кількість переглядів: 1088

Фото без опису8-го та  9-го травня Україна спільно з іншими країнами Європи відзначає День пам’яті та примирення і 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі.

Напередодні, селищний голова Григорій Рудюк з представниками бізнесу та громадськості привітав з цією датою ветеранів нашої громади, яких на сьогоднішній день залишилось лише 8 осіб:  Волянська Лідія Густавівна, Пальчик Петро Юхимович, Литвинчук Дмитро Тарасович, Сенічкін Микола Павлович, Свіцельський Фелікс Адольович, Онищук Майа Климівна, Кримковський Петро Вілімович, Кузьменко Віра Володимирівна. Кожного року в ці травневі дні ми вшановуємо подвиг усіх, хто героїчно боровся з нацизмом: ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та жертв нацистських переслідувань.

Уроки Другої світової війни  є цінними для нас й сьогодні, адже на Сході країни триває боротьба за мир та спокій на Українській землі. Як і 75 років тому українці жертвують своїми життями заради свободи Батьківщини. Завдяки їхній незламній силі волі й мужності, сміливості та відвазі ми живемо у своїй вільній, незалежній, суверенній державі. Ми пам’ятаємо неоціненний подвиг наших Героїв та схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих, які здобули Перемогу та вибороли світле майбутнє для прийдешніх поколінь!

На виконання рекомендацій уряду та рішення виконавчого комітету від 15.04.2020 року, представниками місцевої влади, культури, духовенства та громадськості у кількості 10 чоловік, як вимагає від нас сьогодення в умовах карантинних обмежень, було проведено спільну молитву за загиблими воїнами у Другій світовій війні та покладання квітів до обеліску слави в смт. Нова Борова та братських могил в старостинських округах Новоборівської громади.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних