У НОВОБОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ

Дата: 08.05.2020 13:45
Кількість переглядів: 1726

Фото без описуТрадиційно напередодні святкування Дня Перемоги селищний голова Григорій Рудюк разом із головою Ради ветеранів Олександром Бесєдіним та завідувачкою військово-облікового бюро Наталією Кульбакою відвідали учасників бойових дій та ветеранів війни, які проживають на території Новоборівської громади. Щороку їх ряди рідіють, та в цьому році залишилось лише 8 осіб, а саме: Валянська Лідія Густавівна, Кримковський Петро Вілімович, Литвинчук Дмитро Тарасович, Пальчик Петро Єфимович, Свіцельський Фелікс Адольфович, Сенічкін Микола Павлович, Кузьменко Галина Володимирівна, Онищук Майя Климівна. Селищний голова подякував ветеранам за їхній подвиг, привітав з Днем Перемоги, побажав здоров'я, довголіття та особисто від себе  вручив придбані власним коштом святкові продуктові набори, також, ветеранам з місцевого бюджету надано грошову допомогу до свята. Квіти для привітання надано благодійно  фізичною особою-підприємцем Оксаною Жовновською.

Цьогоріч в 75 річницю святкування Дня Пам’яті і примирення та Дня перемоги долучились до привітань керівники найпотужніших підприємств громади: директор ТОВ «Валки-Ільменіт» Іван Бондар, директор ТОВ «Межиріченський ГЗК» Дмитро Голік, представник ТОВ «АКРІС-ГРУП» Богдан Данильчук, які щиро дякували ветеранам за подвиг та вручили їм  цінні подарунки і грошову допомогу. 

Саме на українській землі у роки Другої світової війни визначалась подальша доля людства – тут відбулися одні з наймаштабніших та найбільш кровопролитних битв із ворогом. Неоціненним є внесок українців у спільну перемогу народів Європи над нацизмом. Це особливий день для кожного з нас, кожної сім’ї, але однаково цінний для всіх – він наповнює наші серця гордістю за рідних земляків, котрі подарували нашій території звільнення, і щирою подякою всім воїнам, загиблим за нашу свободу. 

Сьогодні слова вдячності звучать особливим болем в серцях українців, особливо тих, чиї батьки, чоловіки, сини стоять на захисті східних рубежів нашої країни.

НИЗЬКИЙ УКЛІН ЖИВИМ ВЕТЕРАНАМ ТА ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ, ЯКІ ПОЛЯГЛИ В СМЕРТЕЛЬНОМУ ДВОБОЇ З ФАШИЗМОМ ЗА ВИЗВОЛЕННЯ НАШОЇ КРАЇНИ.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних