Пошук

«СМІТТЄВИЙ ПОДАРУНОК» ЗІ ЛЬВОВА ПОМАНДРУВАВ ДАЛІ

Дата: 24.04.2020 11:38
Кількість переглядів: 2959

«Великодній сюрприз», який отримала Новоборівська громада з міста Лева 22 квітня 2020 року у вигляді звалища відходів, орієнтовною вагою 100 тон, що виявили на території  с. Кропивня Хорошівського району Житомирської області на міжпольовій дорозі, залишає територію нашої громади.

Не знаємо, чи то спрацював  резонанс, якого вчора спричинили своїми зверненнями   селищна рада до інстанцій усіх рівнів: до Віталія Бунечка  голови Житомирської ОДА, Андрія Садового міського голови Львова, Олександра Гуменюка начальника патрульної поліції Житомирської області, Сергія Федоренка начальника державної екологічної інспекції Поліського округу, Арсена Авакова міністра внутрішніх справ України, Дмитра Шмигая Прем’єр-міністра України. 

Активно включилось в процес Анна Матвієнко представник Новоборівського об’єднання громадських організацій, що об’єднує молодь, учасників АТО/ООС та активних жінок, які не чекаючи запрошення влади, щойно дізнались про цей інцидент теж направили скрізь свої звернення.

Чи то, спрацював авторитет нашого селищного голови Григорія Рудюка, який є співзасновником Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад і очолює в ній законодавчу платформу та має певний авторитет і вплив у різних колах. Чи може, той факт, що Андрій Садовий особисто знає  нашого селищного голову

Також, підсилює ефект те, що Коростенська адміністрація підключилась до даного процесу, знайшовши свої «подарунки» по лісах і полях.

Отож, не будемо гадати, що саме стало тим важелем, тією останньою краплею, яка дала можливість вирішити дане питання, можливо спрацював ефект синергії, направленої в одне русло, але факт залишається фактом: «ЛЬВІВСЬКЕ СМІТТЯ ЗАЛИШАЄ НАШУ ГРОМАДУ», залишається лише сподіватись, що воно потрапить на санкціоновані полігони, а не перекочує в інший населений пункт…

Висловлюємо щиру подяку також Дмитру Голіку, директору Межиріченського ГЗК, який надав погрузчик для завантаження цього непотребу та директору ТОВ "Валки Ільменіт" за наданий екскаватор.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.