ОБМЕЖЕННЯ ВІДВІДУВАННЯ КУЛЬТОВИХ СПОРУД ТА КЛАДОВИЩ НА ТЕРИТОРІЇ НОВОБОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.04.2020 16:49
Кількість переглядів: 962

Рішенням виконавчого комітету Новоборівської селищної ради №94 від 15 квітня 2020 року на виконання вимог ст. 19, 37  "Кодексу цивільного захисту населення", ст.ст. 38, 40, 52, 53, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України" Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ст. 5, ст. 11, ст. 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2020 № 262 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 02 квітня 2020 р. №255, Рішення районного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19 (протокол №1 від 15.04.2020 року) прийнято:

ОБМЕЖИТИ:

1. відвідування кладовищ на території Новоборівської ОТГ в період 18-27 квітня 2020 року, за винятком осіб задіяних у обрядах поховання. Під час перебування на кладовищі дотримуватись обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину (обмеження перебування кількості осіб не більше 2-х, дотримання дистанції та маскового режиму, заборона вживання їжі, алкоголю тощо). 
Нагадуємо, що Синод Православної церкви України прийняв рішення про те, що відвідання священнослужителями і мирянами кладовищ у поминальні дні після Великодня та звершення на них заупокійних молитов переноситься на 6 червня, Троїцьку батьківську поминальну суботу.

2. відвідування культових споруд на території Новоборівської ОТГ на Великдень 19.04.2020 року. За винятком осіб задіяних у обрядах. 

Заборонено відвідувати службу в церкві на Паску людям, старше 60 років. Оскільки ці громадяни входять у групу ризику, вони повинні знаходитися вдома на самоізоляції.

Рекомендовано представникам всіх конфесій, дотримуватись правил:
• у храмі одночасно можуть перебувати не більше 10 осіб у масках або респіраторах,
• будь-який контакт при проведенні обрядів заборонений,
• на одну людину не менше 5 кв. м площі церковної споруди,
• богослужіння по можливості організувати на відкритому повітрі, не заходячи в приміщення храму.
• долучатись до онлайн богослужінь.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних