ПОДЯКА ТОВ «ВАЛКИ-ІЛЬМЕНІТ» ЗА ПІДТРИМКУ В ПРОТИДІЇ КОРОНАВІРУСНІЙ ІНФЕКЦІЇ

Дата: 16.04.2020 15:40
Кількість переглядів: 1294

Фото без описуКарантин – це велике випробування для всіх нас на людяність і  щирість, готовність підтримувати і віддавати, допомагати одне одному, підставляючи плече. І ЛЮДИ  з великої літери -  серед нас.

Хочемо щиро подякувати за  активну  позицію представнику соціально-відповідального бізнесу нашої громади керівнику ТОВ «Валки Ільменіт» Івану Костянтиновичу Бондару, який один із перших відгукнувся на потреби громади в боротьбі з  вірусною інфекцією COVID-19.

Сьогодні вкотре Новоборівська громада отримала від ТОВ «Валки Ільменіт» допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для санітарної обробки. Загалом від підприємства громада вже отримала 650 шт. масок, 10 л. дезінфікуючого засобу для рук та респіратор спеціалізований, який переданий працівникам Новоборівського житлово-комунального, що задіяні в обробці місць загального користування: зупинки громадського транспорту, сміттєві баки, громадські колодязі та під’їзди багатоповерхових будинків.

Селищною радою ці засоби спрямовані для потреб соціальних працівників, що обслуговують одиноких громадян; сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, опікунів та іншим незахищеним категоріям населення.

Громада готова приймати будь-яку допомогу у цей непростий у нас період, особливо, яка може стати підтримкою для наших жителів поважного віку, дітей, медичних та соціальних працівників, багатодітних та малозабезпечених родин. 
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних