ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАВЕДЕННЯ ЧИСТОТИ В ГРОМАДІ!

Дата: 11.03.2020 16:35
Кількість переглядів: 617

Фото без описуВ рамках наведення належного санітарного стану в громаді завтра  12.03.2020 року працівниками Новоборівського житлово-комунального господарства буде здійснено прибирання території прибережної смуги Іршанського водосховища, територія біля «кринички» та узбіччя дороги в напрямку смт. Нова Борова - с. Валки.

З приходом весни наступає сприятлива пора спільно усім взятися за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади. Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці, парки та прибудинкові території позитивно впливають на настрій мешканців, віддзеркалюють моральне обличчя громади і кожного його жителя.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у наведенні чистоти у громаді. Збір о 8.30 год. біля зупинки «Дубки», далі маршрут прибирання проходитиме вздовж узбіччя дороги в напрямку водосховища, біля «кринички» та далі - прибережна смуга водосховища. 

Звертаємося до всіх жителів об’єднаної громади, керівників підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою - навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях.

Зробимо разом територію нашої громади  чистою та привабливою!
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних