ПРИДБАНО АВТОГРЕЙДЕР ДЛЯ ПОТРЕБ ГРОМАДИ

Дата: 02.03.2020 14:36
Кількість переглядів: 1619

Фото без описуВідповідно до тендерної процедури, проведеної у лютому поточного року, з переможцем торгів ТОВ «ЛОГІСТІК МАШИНЕРІ», 24.02.2020 року укладено договір на придбання Автогрейдера SDLG G 9165 стандартної комплектації з переднім бульдозерним відвалом, кондиціонером та опалювачем. Об’єм двигуна складає 6750 см. куб. та потужність 129 кВт.

Необхідність у такій техніці виникла вже тоді, коли до складу Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади увійшли 18 населених пунктів, які знаходяться один від одного на значній відстані, та потребують постійного обслуговування, як влітку для грейдерування та профілювання, так і взимку для очистки доріг від снігу. Автогрейдер призначений для землерийно-профілювальних робіт, утримання доріг і може використовуватися на роботах з переміщення та розподілу ґрунту та дорожньо-будівельних матеріалів, планування укосів, виїмок, насипів, очищення доріг від снігу.

Вартість цієї чудо-техніки складає 2370,00 тис. грн., та буде профінансовано за рахунок коштів місцевого бюджету. 

Наявність у власності даної техніки дасть можливість оперативно виконувати обов’язки по утриманню комунальних доріг в населених пунктах Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади.

Також, представник ТОВ «ЛОГІСТІК МАШИНЕРІ» провів інструктаж працівникам Новоборівського ЖКП Володимиру Галицькому та Олексію Павицькому щодо експлуатації автогрейдера.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних