ПРОЙШЛИ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ГРОМАДЯН ФАСІВСЬКОГО ТА КРОПИВНЯНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 21.02.2020 09:04
Кількість переглядів: 555

Фото без опису20 лютого в Фасівському та Кропивнянському старостинських округах пройшли загальні збори громадян за місцем проживання. 

По Фасівському старостинському округу про проведену роботу в 2019 році звітувала в. о. старости Валентина Мошківська. Зібрання пройшло за участі заступника селищного голови Руслана Семенія та секретаря ради Галини Симон.

У ході обговорення звіту присутні цікавилися питаннями ремонту доріг, функціонування фельдшерського пункту, вивезення твердих побутових відходів, використанням коштів, підведення до села інтернету, функціонування сільського клубу. 

По Кропивнянському старостинському округу звітував про проведену роботу за попередній рік в. о. старости Микола Кузьменко. Також на загальних зборах присутніми були заступник селищного голови Руслан Семеній, секретар ради Галина Симон, начальник відділу освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Людмила Прищепа, депутат районної ради Олександр Крещенко.

Жителі старостинського округу цікавилися питаннями ремонту доріг, використанням коштів, функціонування Кропивнянської ЗОШ, освітлення вулиць сіл старостинського округу, підвозу, відновлення та очистки джерел постачання питної води, ремонту Кропивнянського ДОЗ «Дзвіночок», очищення кладовища від непотрібних дерев.

Заступник селищного голови Руслан Семеній та інші посадові особи дали змістовні роз’яснення по всім хвилюючим питанням жителів старостинських округів. Також були окреслені та роз’яснені заплановані плани по роботі на 2020 рік.

ВИДАТКИ ПО ФАСІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУГУ

ВИДАТКИ ПО КРОПИВНЯНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУГУ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних