ЗАВЕРШУЄМО КАПРЕМОНТ ВУЛ. НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 19.12.2019 15:18
Кількість переглядів: 1578

Фото без описуВ зв’язку із тим, що травень  місяць 2020 року  наступив у грудні 2019 року завершуємо роботи, які були заплановано провести в 2020 році по об’єкту «Капітальний ремонт вул. Незалежності в смт. Нова Борова (від перехрестя з вул. Привокзальною до перехрестя з  вул. Пушкіна)» вартістю - 5441,867 тис. грн. в тому числі:
294,067 тис. грн. з місцевого бюджету, які направлені на виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення її державної експертизи;
5147,800 тис. грн. з Державного фонду дорожнього будівництва.

ХОЧЕМО ЩИРО ПОДЯКУВАТИ:
Виконавцю робіт Приватному підприємству «Автомагістраль», його керівнику Миколі Скоростецькому, за високу і чітку організацію праці, працівникам підприємства, які сумлінно та професійно працювали з раннього ранку до пізньої ночі. 

Голові Житомирської ОДА Віктору Бунечку за всебічне сприяння в реалізації проекту. Управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації, яке є замовником робіт.

Голові правління АТ «Житомиробленерго» Олексію Шекеті за сприяння у заміні стовпів та перенесенні лінії електропередачі з тротуарів по вул. Незалежності. Новоборівській бригаді електромонтерів на чолі із Олегом Чайківським.

Працівникам Новоборівського житлово-комунального підприємства на чолі із Єлизаветою Міщенко, які виконували щоденно шалені об’єми підготовчих робіт.

Заступнику селищного голови Руслану Семенію, який з початку до завершення координував проект, вирішував нагальні питання, що виникали під час виконання робіт.

Ну і звісно селищному голові Григорію Рудюку, за його системну роботу з покращення якості життя в нашій громаді та депутатському корпусу, що підтримують рішеннями.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних