РОЗПОЧАТО РОБОТИ ПО РЕКОНСТРУКЦІЇ ІСНУЮЧОГО БАСКЕТБОЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА У МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

Дата: 17.12.2019 10:46
Кількість переглядів: 1545

Фото без опису

Розпочато будівельні роботи по об’єкту «Реконструкція існуючого баскетбольного майданчика у мультифункціональний майданчик за адресою:  вул. Шкільна, 5 смт. Нова Борова Хорошівського району Житомирської області» кошторисною вартістю 2087,700 тис. грн.

04 грудня 2019 року завершено процедуру відкритих торгів  по даному об’єкту, вартість якого, після торгів склала 1925,051 тис. грн. Переможцем визнано фізичну особу підприємця Федоренка Павла Миколайовича. Проект фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту  та коштів місцевого бюджету.

Відповідно до проектної документації мультифункціональний майданчик розрахований  для занять чотирма різними ігровими видами спорту, зокрема такими як баскетбол, волейбол, бадмінтон та великий теніс. Місце розташування існуючого майданчика, є загальнодоступним для занять ігровими видами спорту дитячому  та дорослому населенню громади, зокрема особам з інвалідністю та іншим маломобільним групам.

Реалізація даного проекту активізує навчально-тренувальний процес загальноосвітніх навчальних закладів громади, спортивних секцій тощо, надасть можливість проводити спортивні змагання на якісно новому рівні та розвивати культурно-спортивний потенціал. Як наслідок, поліпшення здоров’я населення шляхом впровадження принципів здорового способу життя засобами фізичного виховання, фізичної культури і спорту.


 



Коментарі:

Анонім
2019-12-19 03:13:35

А яке буде покриття, для кожного виду спорту потрібне різне покриття... Не логічно все мішати до купи. Але спасибі й на цьому. Круто.

Анонім
2019-12-19 00:15:18

А загальнодоступне тільки місце розташування (сказано вище),чи і відвідування? Бо новий фут.майданчик не для всіх(((

Анонім
2019-12-18 22:00:24

Буде весело ділити площадку між футболістами і баскетболістами... А що вже інші...

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних