ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 43-Ї СЕСІЇ VII-ГО СКЛИКАННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 16.12.2019 13:37
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 20 грудня 2019 року о 10:00 годині в адміністративному приміщенні cелищної ради відбудеться 43 сесія VIІ-го скликання.

ОРІЄНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

2.   Про селищний бюджет Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та Прогноз селищного бюджету на 2021 і 2022 роки.

3.   Про передачу іншої субвенції з селищного бюджету Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади до районного бюджету Хорошівського району на 2020 рік.

4.   Про  передачу медичної субвенції з селищного бюджету Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади до районного бюджету Хорошівського району у 2020 році.  

5.  Про передачу іншої субвенції з селищного бюджету Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади до селищного бюджету Іршанської селищної об’єднаної територіальної громади у 2020 році.

6.  Про  надання фінансової підтримки Новоборівському ЖКП на 2020 рік.

7.   Про надання фінансової підтримки комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради на 2020 рік.

8.   Про Бюджетний регламент Новоборівської селищної ради.

9.   Про затвердження кошторису витрат фонду охорони навколишнього природного середовища Новоборівської селищної ради на 2020 рік.

10.   Про затвердження Регламенту центру надання адміністративних послуг при виконавчому органі Новоборівської селищної ради. 

11.  Про затвердження Плану роботи Новоборівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

12.  Про затвердження на 2020 рік структури, штатного розпису, загальної чисельності апарату Новоборівської селищної ради та її виконавчих органів, видатків на їх утримання.

13.  Про встановлення розміру частки прибутку Новоборівському ЖКП на 2020 рік.

14.  Про встановлення пільг Новоборівському ЖКП на 2020 рік.

15.  Про встановлення адміністративного збору за реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання.

16.  Про затвердження Програми зайнятості населення Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки.

17.  Про затвердження Програми про порядок надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

18.  Про затвердження Положення про преміювання працівників органів місцевого самоврядування та робітників, зайнятих обслуговуванням органів місцевого самоврядування Новоборівської селищної ради на 2020 рік.

19.  Про умови оплати праці працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету на 2020 рік.

20.  Про затвердження Програми організації харчування в закладах  освіти Новоборівської селищної ради на 2020 рік.

21.  Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців дошкільних закладів Новоборівської селищної ради у 2020 році.

22. Про надання дозволу продовження терміну дії Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Новоборівської селищної ради.

23. Про  надання дозволу продовження терміну дії Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування Дитячо-юнацької спортивної школи «Іршанськ».

Земельні  питання.

Різне.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних