Пошук

РОБОТА КИПИТЬ…

Дата: 02.12.2019 14:49
Кількість переглядів: 1513

   

На календарі перший робочий день зими, а в нас робота кипить…
Щодня зранку до пізнього вечора працюють працівники приватного підприємства «Автомагістраль» на об’єкті «Капітальний ремонт вул. Незалежності в смт. Нова Борова (від перехрестя з  вул. Привокзальною до перехрестя з вул. Пушкіна)». 

Вже проведено: розбирання існуючого дорожнього одягу по основному проїзду та тротуарах, нарощування існуючих комунікаційних колодязів, влаштування трубопроводів та колодязів дощової каналізації. Для завершення запланованих на 2019 рік робіт залишилось встановлення тротуарних бордюрів з однієї сторони та влаштування нижнього шару основи з щебенево-піщаної суміші.  

Проведення робіт по влаштуванню покриття із гарячої дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя, влаштування пішохідного тротуару, встановлення дорожніх знаків та влаштування дорожньої розмітки заплановано на 2020 рік.


За сприяння голови Житомирської державної адміністрації  переможець тендерної процедури ТОВ БК «Сучасні технології» продовжили роботи по об’єкту «Реконструкція Новоборівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів-ліцею по вул. Освіти, 7 в смт. Нова Борова, Хорошівського району, Житомирської області». 

Нагадаємо, що вартість проекту після проведення тендерної процедури складає 13910,102 тис.грн. Проект фінансується з Державного фонду регіонального розвитку  та відповідного співфінансування з місцевого бюджету. Лише в цьому році в місцевому бюджеті передбачено співфінансування у сумі 999,0 тис. грн.
Наразі, будівельники виконують роботи по утепленню даху Новоборівського ліцею.


Тривають ремонтні роботи по проекту «Капітальний ремонт частини приміщень Новоборівської селищної ради за адресою:  вул. Незалежності, 9-А, смт. Нова Борова, Хорошівського району Житомирської області з подальшим переоснащенням під ЦНАП» на загальну суму  по зведеному кошторису 1449,407 тис. грн.  
Проект  фінансується за рахунок:
- місцевого бюджету –1449,407 тис. грн., ремонтні роботи;
- грантових коштів програми «U-LEAD з Європою» – орієнтовною сумою 1800,00 тис. грн. на придбання меблів, комп’ютерного обладнання, програмного забезпечення та навчання персоналу.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.