ЕФЕКТИВНА ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА ОТГ: РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ

Дата: 08.10.2019 14:41
Кількість переглядів: 3153

Фото без опису

8 жовтня в Українському кризовому медіа-центрі відбулася дискусія за результатами дослідження ефективної організаційної структури ОТГ та презентація посібника «Підходи до формування ефективних організаційних структур для об’єднаних територіальних громад».

Участь у дискусії взяли: Беррі Рід - директор програми USAID DOBRE, Андрій Клочко - голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального, розвитку та містобудування (ТВD), В’ячеслав Негода -  заступник міністра розвитку громад та територій України, Володимир Купрій - Перший заступник Голови Національного агентства України з питань державної служби, Наталія Гнидюк - експертка з інституційної спроможності громад, Олександр Корінний - президент Асоціації ОТГ, голова Новоукраїнської ОТГ, Кшиштоф Глюк - директор Малопольської школи державного управління Краківського економічного університету (MSAP/UEK), Олексій Рябоконь - голова Пирятинської міської ОТГ, Григорій Рудюк - голова Новоборівської селищної ОТГ, Володимир Міцук - голова Білозірської сільської ОТГ.

Під час презентації учасники обговорили критерії формування ефективних організаційних структур місцевого самоврядування, презентували результати дослідження, а також запропонували рекомендації із впровадження сучасного стилю управління, які описано у посібнику «Підходи до формування ефективних організаційних структур для об’єднаних територіальних громад».

Під час дискусії обговорили: як спроможність громади залежить від організаційної структури, чи існує ідеальна структура об’єднаної громади, якою є ефективна організаційна структура для міської/селищної/сільської громад, як навчитися сучасному управлінню.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних