НОВОБОРІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА 28-му РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 27.08.2019 09:02
Кількість переглядів: 1976

Фото без опису24 серпня українці святкують День Незалежності!  Цьогоріч відзначаємо 28-у річницю офіційного народження держави!

Україна – країна неймовірної краси, але з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть тисячі її синів і дочок. І кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край працьовитих та вільних людей. Мабуть, найкращим пам'ятником для всіх, хто загинув за Україну, буде наше бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу.

Святкові заходи пройшли по всіх населених пунктах  Новоборівської  селищної об’єднаної територіальної громади.

В Новій Боровій святкування розпочалось о 18.00 год. із флешмобу «З Україною в серці». Мешканці селища в національному вбранні вишикувались по контуру мапи України та  під музичний супровід Сергія Боровича заспівали гімн України.

Далі з привітальним словом до мешканців громади звернувся заступник селищного голови Руслан Семеній. Привітав з Днем незалежності України мешканців громади й побажав всім жити в дружній і квітучій країні без зовнішніх конфліктів і під мирним небом, з чудовим настроєм і з безмірною любов`ю в серці до своєї Батьківщини.  Додав, що лише разом, спільними зусиллями  ми  можемо  змінити наше майбутнє на краще.

Спільну молитву за Україну провели разом із священиком Петром Андрусяком, який привітав усіх зі святом та низько вклонився захисникам України, які боронять сьогодні нашу державу від ворога, зокрема подякував присутнім героям, учасникам бойових дій на сході України, та пригадав наших земляків, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Святковий концерт був представлений номерами патріотичного змісту у виконанні наших дошкільнят, школярів та випускників.

До сліз довели глядачів  вихованці Центру розвитку дитини «Сонечко» виконуючи танцювальний флешмоб на тему «Любов до України та горе і розбрат, які приніс на нашу землю ворог». Чуттєво, для наших героїв АТОвців, виконала пісню «Біля тополі» Марина Яндюк. У виконанні учнів Новоборівської гімназії та ліцею показано флешмоб «Одягни вишиванку», танець із хустками, пісні  про Україну. Під керівництвом Тетяни Рябчук, запалили публіку піснями та танками вихованці Центру розвитку дитини «Казка».

Висловлюємо щиру подяку нашим юним зірочкам-артистам, їх керівникам-наставникам. З впевненістю можна сказати, що підростає покоління справжніх патріотів  та  героїв, які відстоюватимуть свободу і незалежність рідного краю – нашої неньки України.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних