ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 10.08.2019 10:11
Кількість переглядів: 5325

Колектив   селищної ради, депутатський корпус та члени виконавчого комітету  щиро вітають з Днем народження голову Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади

Рудюка Григорія Лаврентійовича.

 Фото без опису

Прийміть наші щирі вітання з Днем народження!

Це свято – не просто подія у Вашій книзі життя, це ще один привід для жителів об’єднаної територіальної громади згадати про ті позитивні зміни, які відбулися у Новоборівській громаді за час Вашої роботи на посаді селищного голови. Робота з людьми – це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі громади – особливо. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Це питання розвитку громади, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного її жителя, без вміння його почути, зрозуміти і підтримати.

Завдяки Вашому управлінському досвіду та Вашій наполегливості громада розцвітає, але попереду – великі перспективи. Впевнені, Вашого ентузіазму, професіоналізму, послідовності, сил і енергії вистачить для втілення в життя наймасштабніших планів.

Нехай все задумане збувається, всі плани втілюються, нехай Новоборівська селищна об’єднана територіальна громада  з кожним днем стає все кращою, а її жителі відчувають себе впевненими в завтрашньому дні! Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на добрі звістки, радісні події, особисті досягнення і благородні справи. Продовжуйте так само успішно керувати і вести нашу громаду до процвітання, вміло обходячи всі бурі і підводні камені. Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена, підлеглі поважають, а робота приносить задоволення. Міцного Вам здоров’я, щастя, радості, невичерпного оптимізму, бадьорості духу, удачі, миру і благополуччя!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних