ВСТАНОВЛЕНО ВІДПОЧИНКОВІ ЛАВКИ З КЛУМБАМИ В ЦЕНТРІ СЕЛИЩА НОВА БОРОВА

Дата: 08.08.2019 13:44
Кількість переглядів: 4394

Фото без описуШановні мешканці громади! Сьогодні Новоборівським житлово-комунальним підприємством, з метою якісного відпочинку мешканців громади, встановлено відпочинкові лавки з клумбами в центрі селища Нова Борова. Переконливо просимо вас шанобливо ставитись до об’єктів благоустрою, які встановлюються селищною радою для вас шановні жителі громади.

Додатково повідомляємо, що за даними об’єктами ведеться відеоспостереження, а  статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  (340-1360 грн.).

Не будьте байдужими, як стаєте випадковим свідком пошкодження людьми вищевказаних об’єктів, зробіть зауваження, сфотографуйте порушника, зателефонуйте дільничному поліції Миколі Гонгалу, в селищну раду, тощо.

Висловлюємо щиру подяку працівникам Новоборівського ЖКП за проведення заходів з благоустрою в громаді. Мабуть всі помічають, як в населених пунктах Новоборівської ОТГ стало чистіше, з’явились зупинки, велопарківки, лавки, клумби, сміттєві баки, тощо. Благоустрій – це не тільки візитна картка кожного населеного пункту, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та комунального обслуговування населеного пункту.

Дякуємо всім хто безпосередньо долучився до процесу створення відпочинкових лавок з клумбам, від ідеї створення до її втілення, а саме: селищному голові Григорію Рудюку, заступнику селищного голови Руслану Семенію, т.в.о. директора Новоборівського ЖКП Єлизаветі Міщенко та її енергійній команді,  Руслану Деркачу, який безпосередньо виготовив каркас даних лавок.



Коментарі:

Анонім
2019-08-08 17:26:46

До фонтана нам ще далеко! Але це все ж таки краще, ніж пустка!) Головне, бережіть те добро, що вам роблять!

Анонім
2019-08-08 14:10:31

Фонтан там лучше смотрелся бы

Відповідь адміністратора:

Подумаємо над Вашою пропозицією

2019-08-08 14:18:58

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних