Пошук

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС З ПРИЗНАЧЕННЯ УПРАВИТЕЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ НА ТЕРИТОРІЇ НОВОБОРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.06.2019 15:29
Кількість переглядів: 1713

На виконання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів від 01.06.2011 р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 р. №150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», рішення виконавчого комітету Новоборівської селищної ради від 13.06.2019 р. №161 «Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Новоборівської селищної ради та затвердження конкурсної документації», з метою забезпечення на території Новоборівської селищної ради ефективного утримання багатоквартирних будинків, співвласниками яких не створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та не обрано управителя, виконавчий комітет Новоборівської селищної ради оголошує конкурс з призначення виконавця послуг управителя багатоквартирних будинків.

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу: виконавчий комітет Новоборівської селищної ради.

Адреса: смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А.

Особа, яка уповноважена здійснювати зв’язок із учасниками конкурсу –
Семеній Руслан Іванович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, тел.: (04145) 9-51-57, 9-52-54.

Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

ціна послуги, що включає витрати на утримання і проведення поточного ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, оплату послуг стосовно спільного майна та винагороду управителеві з розрахунку на 1 м² загальної площі об’єкта конкурсу;

фінансова спроможність учасника конкурсу;

рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Перелік документів, потрібних для участі у конкурсі:

Для участі у конкурсі учасники подають організатору заяву, у якій зазначають:

 -   фізичні особи - підприємці - прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

  -    юридичні особи - повне найменування, код за ЄДРПОУ;

До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя - юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя - фізичної особи - підприємця) (з 01 січня 2019 року).

Конкурсна пропозиція подається щодо кожного об’єкта окремо.

Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або завірені належним чином копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання:

Вимоги до конкурсних пропозицій

Учасник конкурсу на виконання вимоги організатора конкурсу надає таку інформацію

Ціна послуги, що включає відповідно до статті 12  Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»,  зокрема, витрати на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на       1 кв. м загальної  площі об’єкта конкурсу

Розгорнутий розрахунок на кожний будинок об’єкта конкурсу, з урахуванням переліку складових послуги з управління багатоквартирним будинком, відповідно до конкурсної пропозиції
 

Рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою

Оригінал довідки за формою, передбаченою конкурсною документацією, на бланку підприємства, за підписом керівника та скріплений печаткою учасника конкурсу (у разі наявності), в якій учасник зазначає інформацію про матеріально-технічну базу та обладнання, що буде використано під час послуг

Наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців)

Оригінал довідки за формою передбаченою конкурсною документацією, на бланку підприємства, за підписом керівника та скріплений печаткою учасника (у разі наявності), де учасник зазначає інформацію про працівників, які братимуть участь у наданні послуг. У цій довідці також зазначаються як працівники робітничого класу, так і  працівники інженерно-технічного складу (у разі наявності)

 

 

 

Фінансова спроможність учасника конкурсу

Оригінал або нотаріально завірена копія довідки/довідок з обслуговуючого банку/банків про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами. Довідка/довідки повинні бути надані з тих обслуговуючих/обслуговуючого  банку/банків, які учасник зазначив у пропозиції конкурсних торгів. Термін дії довідки не повинен перевищувати двох тижнів

Наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства

Копії договорів з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства (не менше двох)

Документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу

Копії документів (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо), засвідчені учасником конкурсу.

 

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

З детальною інформацією по підготовці конкурсних пропозицій можна ознайомитись тут

Термін подання документів:

Конкурсні пропозиції подаються особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилаються поштою організатору конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (ПІБ) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу, у строк до 10 години 00 хвилин 24 липня  2019 року за адресою:

смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А.

Місце, день та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:

смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А, сесійна зала, 25 липня 2019 року о 10-00.

Роз’яснення щодо оформлення документів для участі в конкурсі, детальної інформації про характеристики об’єкта конкурсу, можна отримати в робочі дні з 8-00 до 12-00 та з   13-00 до 17-00 за адресою: смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А.

Дата огляду об’єктів конкурсу та доступу до них:

Доступ до Об’єкту конкурсу (групи будинків) та огляд будинків буде проводитись з 01 по 05 липня 2019 року з 10.00 до 17.00 години. 

Учасники конкурсу, що бажають взяти участь у огляді об’єктів конкурсу, повідомляють про це секретаря конкурсної комісії не пізніше ніж за день до огляду.

Додаткова інформація:

- загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій:  41300 гривень 00 копійок (станом на 01.06.2019 року).

- невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі - відсутні.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.