УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ СЕРГІЮ ПОРОЗІНСЬКОМУ

Дата: 03.06.2019 12:27
Кількість переглядів: 3077

Фото без описуУ селі Небіж 31 травня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому воїну  АТО Сергію Порозінському. Його молоде життя трагічно обірвалося 10.02.2015 року. На відкритті пам’ятної дошки були присутні матір   Сергія - Світлана Олександрівна Порозінська, учні та вчителі Небізької філії Новоборівського ліцею, селищний голова Григорій Рудюк, виконуючий обов’язки старости Небізького старостинського округу Сергій Омельчук, учасники бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції.

Почесне право відкрити пам’ятний знак воїну, який виконував обов’язок  перед Батьківщиною в зонні АТО, мали його  побратими -  учасники бойових дій, мешканці нашої громади.

Представники влади та священник отець Віктор виступили зі словами співчуття та скорботи з приводу загибелі молодого воїна, вклонилися матері і вчителям за виховання мужнього воїна та закликали присутніх завжди пам’ятати подвиг захисників Вітчизни і поминати їх у молитвах.

Не лишили байдужим жодного патріотичні віршовані слова з вуст матері героя Світлани Порозінської, присвячені Сергію,  подіям на сході України та героям АТО.

Усі присутні на мітингу вшанували пам'ять Сергія та усіх загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Ми пишаємося подвигом нашого земляка, учня Небізького освітнього закладу Сергія Порозінського, нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Низький уклін героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави і мирне життя наших громадян. У наших серцях  вічно буде жити пам'ять про них.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних