ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Дата: 10.05.2019 10:22
Кількість переглядів: 2414

Фото без опису8 та 9 травня на території Новоборівської громади було вшановано пам'ять учасників бойових дій та інвалідів Другої світової війни населених пунктів Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади. На сьогоднішній день на території громади їх залишилось лише дев’ять осіб:

в смт. Нова Борова : Волянська Лідія Густавівна, 1932 р.н., Климчук Марія Степанівна, 1926 р.н., Кримковський Петро Вілімович, р.н., Литвинчук Дмитро Тарасович, 1934р.н., Пальчик Петро Єфимович,1927 р.н., Свіцельський Фелікс Адольфович,1935 р.н., Сенічкін Микола Павлович, 1926 р.н.;

в  с. Кропивня - Кузьменко Галина Володимирівна,1927 р.н.,

в.с. Ягодинка - Онищук Майя Климівна, 1936 р.н.

8 травня  на День пам’яті та примирення селищний голова Григорій Рудюк разом із головою ради ветеранів Олександром Бєседіним, начальником військово-обліковим бюро Наталією Кульбакою та представником депутата Верховної ради Павла Дзюблика – Антоніною Свінціцькою, особисто привітали наших ветеранів зі святом 74 річниці Великої Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні та щиро подякували за їхній подвиг, який навіки залишиться в історії нашої держави та слугуватиме прикладом відваги, мужності та незламності духу ще не для одного покоління українців. Ветеранам було надано грошову допомогу з селищного бюджету та продуктові набори від депутата Верховної ради Павла Дзюблика.

Щиро дякуємо подружжю Жовновських Оксані та Олександру за надані благодійно букети для привітання ветеранів нашої громади.

9 травня в населених пунктах  Новоборівської громади біля братських могил та пам’ятників загиблим воїнам відбулись мітинги-реквієми до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

За участю представників різних релігійних конфесій відбулись спільні молитви за загиблими воїнами, які боронили нашу свободу під час Другої світової війни та боронять її зараз на сході нашої держави з 2014 по 2019 роки, та гинуть за свободу і Незалежність України, за наше мирне життя.

Селищний голова Григорій Рудюк привітав всіх зі святом, наголосив на тому, що хоч багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед Вами за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву, які Ви проявили в боях за рідний край. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв нашу Вітчизну. Обов’язок нащадків – бути гідними Вашого життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних