Пошук

ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ГРОМАДЯН СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ ГРОМАДИ

Дата: 15.03.2019 09:31
Кількість переглядів: 2138

Протягом березня місяця на території  Новоборівської селищної ради відбулися загальні збори громадян старостинських округів громади. В проведені зборів взяли участь старости округів, селищний голова Григорій Рудюк, заступник селищного голови Руслан Семеній, секретар ради Галина Симон, голова Хорошівської РДА Галина Ширченко, голова Хорошівської районної ради Андрій Ющенко.

Послухати та задати свої запитання на зборах прийшли представники депутатського корпусу, підприємці та усі ті, кому було цікаво дізнатися, які зміни відбулися у громаді за минулий 2018 рік і які відбудуться в наступних роках.

Про проведену роботу в минулому році перед присутніми на зборах звітувалися старости старостинських округів та селищний голова Григорій Рудюк. Селищний голова прозвітував про діяльність по соціально-економічних показниках,  висвітлив основні проблемні питання та плани розвитку громади на найближчі три роки. Голова Хорошівської РДА Галина Ширченко розповіла про те, які проекти вже вдалося реалізувати в районі завдяки реформі децентралізації та про перспективи розвитку на найближчі три роки, про роботу центральної районної лікарні.

Під час обговорення звітів мешканці сіл старостинських округів піднімали питання освітлення населених пунктів, відновлення автобусних маршрутів, стану  доріг в населених пунктах, надання медичної допомоги та функціонування фельдшерських пунктів, обрізання старих дерев та інші питання.

АНАЛІЗ ПРОВЕДЕНИХ ВИДАТКІВ ПО СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.