ІГОР ГУНДИЧ: КАРТИ З ПЕРСПЕКТИВАМИ ЖИТОМИРЩИНИ ОТРИМАЮТЬ ЖИТЕЛІ ОБЛАСТІ ВЖЕ У БЕРЕЗНІ

Дата: 01.03.2019 11:08
Кількість переглядів: 1961

Фото без описуЗ 1 березня волонтери будуть доставляти жителям Житомирської області конверти із буклетами-результатами децентралізації та картами перспективного розвитку Житомирщини на 2019-2021 роки.

Про це розповів журналістам голова ОДА Ігор Гундич під час прес-конференції.

«З березня жителі області отримають конверт із пакетом інформації про результати децентралізації, а головне – із картою перспектив Житомирщини та анкетами для зворотнього зв’язку. Такі дорожні карти розвитку підготувала Рада Регіонального Розвитку за дорученням Президента України Петра Порошенка для того, аби кожен житель області знав і впливав на те, що буде відбудовуватися у його селі, місті, районі і загалом області. Загалом область у найближчі 3 роки реалізовуватиме понад 700 проектів регіонального розвитку. І це ті проекти, які визначають люди», – сказав Ігор Гундич.

Нині Житомирщина тримає 1 місце в реалізації головної реформи – децентралізації.  І всі 30 утеплених шкіл, 21 дитячий садочок, 54 шкільні автобуси, 28 майданчиків зі штучним покриттям, близько 20 серйозних медичних об’єктів, реставрація закладів культури, найкращий в Україні центр вертебрології та інші об’єкти – це прямі результати децентралізації.

«Децентралізація – це та реформа, яка досить потужно йде в області. За декілька минулих років нам вдалося зробити більше, ніж за всю історію незалежності», – сказав Ігор Гундич.

Керівник області підкреслив: головним і для подальшого розвитку є те, щоб люди включилися у процес і висловлювали свої побажання та пропозиції щодо розвитку громади. Все, що для цього потрібно – написати свої пропозиції у зворотній формі та відправити у конверті, який отримають із пакетом матеріалів.

Ігор Гундич закликав жителів Житомирщини активно долучатися до створення перспективного плану, ставити маркери розвитку громади і формувати дорожню карту розвитку всієї держави.

Кожна ідея важлива. Сьогодні – це ваша ідея, завтра – перспектива вашої громади, післязавтра – конкретний результат.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних