ЧЕРГОВІ ДОСЯГНЕННЯ НАШИХ МЕДИКІВ

Дата: 18.02.2019 10:58
Кількість переглядів: 1990

Фото без опису15 лютого 2019 року відбулася підсумкова колегія управління здоров’я Житомирської ОДА. Медики Житомирщини підбили підсумки своєї роботи за 2018 рік  та обговорили пріоритетні напрямки розвитку галузі охорони здоров’я на поточний рік.

Новоборівська селищна ОТГ  активно долучається до реформи в медичній галузі держави. В Новоборівській громаді високий показник кількості підписаних декларацій сімейними лікарями  та становить 68% від загальної кількості. КНП ЦПМСД Новоборівської селищної ради на сьогоднішній день впроваджено роботу з електронною карткою пацієнта, завдяки якій громадяни мають змогу записатися онлайн на прийом до сімейного лікаря. Також в ЦПМСД запроваджено телемедицину, відбулося вже декілька сеансів із вузькопрофільними спеціалістами з обласних лікарень. В 2018 році по програмі «Доступні ліки» пацієнти отримали ліки на суму 241,08 тис.грн.

В минулому році проведено роботу щодо визначення земельної ділянки для будівництва амбулаторії в смт. Нова Борова по вул. Квітнева.  

За сумлінну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків,  по підсумках роботи 2018 року, головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради Стринадко Тетяну Миколаївну нагороджено цінним подарунком – годинником та грамотою Житомирської обласної ради.

Щиро вітаємо головного лікаря та медичний персонал КНП «ЦПМСД» Новоборівської селищної ради, бажаємо подальших успіхів в роботі та розвитку медицини в громаді.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних