АНАЛІТИЧНА ДОПОВІДЬ «ПРО СТАН ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ У НОВОБОРІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ»

Дата: 16.01.2019 09:47
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

Приєднання до ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», стало усвідомленим кроком керівництва Новоборівської об’єднаної територіальної громади. В процесі втілення ініціативи прагнемо до подолання глобальних викликів, в першу чергу, необхідності гуманізації політики, боротьби з бідністю та хворобами, збереження довкілля та інших ініціатив які покращать життя дітей та молоді. З іншого боку, цей крок є спробою практично втілити на муніципальному рівні положення Конвенції ООН про права дитини, інших міжнародних та національних документів у сфері захисту дітей. До складу Новоборівської об’єднаної територіальної громади, входить 18 населених пунктів, центральною садибою є смт. Нова Борова. Стратегія розвитку Новоборівської об’єднаної територіальної громади, має ключові напрямки - економічний розвиток, розвиток інфраструктури, ефективне управління та підвищення якості послуг для населення, і кожен з цих напрямків має безпосереднє спрямування для покращення життя дітей та молоді.

Приєднуючись до ініціативи, місцева влада визнає, що благополуччя дітей та молоді, повага до їхніх інтересів є ключовими цілями її діяльності.

Приєднання до ініціативи стане практичним інструментом, який прискорить реалізацію Конвенції про права дитини та Переглянутої Європейської хартії про участь молодих людей у місцевому та регіональному житті, а також допоможе досягнути Цілей сталого розвитку на місцевому рівні. Вона сприяє комплексному забезпеченню інтересів дітей та молоді завдяки координації зусиль усіх відомств, структур та учасників.

В ході приєднання до ініціативи,  буде посилена участь дітей та молоді в житті громади. Отже, діти й молодь зможуть постійно змінювати свою громаду на краще.

АНАЛІТИЧНА ДОПОВІДЬ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних