НОВОБОРІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА МІЖНАРОДНИЙ СТАТУС КАНДИДАТА ГЛОБАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ ЮНІСЕФ “ГРОМАДА, ДРУЖНЯ ДО ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ”

Дата: 12.12.2018 08:33
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

11 грудня 2018 року відбулося урочисте нагородження кандидатів ініціативи «Громада дружня до дітей». Серед 11 муніципалітетів, які першими від України отримали міжнародний статус Кандидата глобальної ініціативи ЮНІСЕФ “Громада, дружня до дітей та молоді” –  Новоборівська об’єднана територіальна громада, Хорошівського району, Житомирської області.

Українські муніципалітети отримали статус Кандидата у рамках глобальної ініціативи ЮНІСЕФ, яка впроваджується з 1996 року у 38 країнах світу і вже охопила 3 000 муніципальних округів. В Україні програма стартувала навесні 2018 року після підписання Меморандуму  між ЮНІСЕФ, Урядом України та партнерами.

11 жовтня 2018 року Новоборівською об’єднаною територіальною громадою, підписано меморандум про співпрацю між Новоборівською селищною радою та UNIСEF. Новоборівською громадою проведено опитування, повний аналітичний звіт та проведено чотири засідання робочих груп з впровадження ініціативи. Розроблено план впровадження ініціативи та план моніторингу ініціативи, 30 листопада 2018 року затверджено рішенням виконавчого комітету селищної ради та 20 грудня 2018 року винесено на порядок денний сесії Новоборівської селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних