ХОРОШІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 05.12.2018 09:49
Кількість переглядів: 698

Фото без описуОсоби з інвалідністю, що настала внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, упродовж усього періоду до відновлення здоров’я отримують за кошти Фонду соціального страхування України санаторно-курортне лікування, лікування в закладах охорони здоров’я всіх прямих наслідків страхового випадку, забезпечуються лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами реабілітації, колясками, протезно-ортопедичними виробами, медичним доглядом і побутовим обслуговуванням тощо. Медичні і соціальні послуги фінансуються Фондом у необхідному обсязі відповідно визначеної потреби.

Так, станом на сьогодні з початку 2018 року Хорошівським відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області санаторно-курортним лікуванням забезпечено 21 особа з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва.

За оперативними даними станом на 01.11.2018 по відділенню у закладах охорони здоров’я було проліковано та забезпечено медичною реабілітацією 20 потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання. Лікарськими засобами та виробами медичного призначення забезпечено 34 потерпілих.

Протягом 10 місяців цього року відповідно до укладених договорів було забезпечено 14 потерпілих технічними та іншими засобами реабілітації (протезно-ортопедичними та іншими виробами). Спеціальними засобами пересування (колясками) забезпечено 1 потерпілий.

Також упродовж зазначеного періоду виплати на постійний сторонній догляд – 6 осіб, на побутове обслуговування – 8 потерпілих.

Крім того, зубопротезуванням, очним протезуванням, окулярами, контактними лінзами та слуховими апаратами було забезпечено 1 потерпілий. Проводилась компенсація витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування для 13 осіб з інвалідністю.

 Хорошівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області здійснює фінансування медико-соціальних послуг, у разі настання страхового випадку ФССУ  такі виплати:

1) допомогу у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю до відновлення працездатності або встановлення інвалідності;

2) одноразову допомогу в разі стійкої втрати професійної працездатності або смерті потерпілого;

3) щомісячну страхову виплату в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого;

4) страхову виплату потерпілому у розмірі його середньомісячного заробітку при тимчасовому переведенні його на легшу нижчеоплачувану роботу;

5) щомісячну страхову виплату особам, які мають на неї право в разі смерті потерпілого;

6) відшкодування вартості ритуальних послуг, пов’язаних з похованням померлого.

За  більш детальною  інформацією просимо звертатися до Хорошівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області за адресою: смт Хорошів, вул. Героїв України, 13а, тел. (04145) 3-18-17, 3-36-74.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних