ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Дата: 11.10.2018 14:32
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису11 жовтня 2018 року в Новоборівській об’єднаній територіальній громаді відбулася знакова подія, підписано меморандум про співпрацю між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Новоборівською селищною радою в рамках ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”. Новоборівська громада стала 8 громадою яка долучилася до ініціативи. Меморандум підписали наступні громади:

1. Дружківка (Донецька обл.)

2. Одеса

3. Львів

4. Маріуполь (Донецька обл.)

5. Черкаси

6. Кременчук (Полтавська обл.)

7. Вінниця

8. Новоборівська ОТГ (Житомирська область)

Завдячуючи ініціативі президента України в процесах децентралізації, Новоборівська громада отримала можливість розвиватися та створювати умови для покращення життя громадян, а особливо дітей громади.  «Майбутнє дітей, першочергове в створенні перспективної громади, бо саме діти майбутнє України», - відзначив голова Новоборівської селищної ради Рудюк Григорій Лаврентійович

"Сьогодні ми підписуємо меморандум із громадою, яка обрала шлях для створення комфортних умов для проживання і самореалізації дітей та молоді. ЮНІСЕФ вітає таке прагнення та засвідчує свою готовність до всілякої підтримки для забезпечення прав дітей та молодих людей. Ми переконані, що участь в ініціативі “Громада, дружня до дітей та молоді” допоможе Новоборівській громаді втілити важливі задуми та стати прикладом ефективної роботи з молоддю у регіоні", - зазначила керівник проектів соціальної політики ЮНІСЕФ в Україні Наталія Бородчук

Гостей та присутніх чудовими таночками та піснею привітали учні Новоборівського ліцею, продовженням заходу стало дружне спілкування представників ЮНІСЕФу, Новоборівської селищної Ради та Молодіжної Ради.

Про намір приєднатися до глобальної ініціативи ЮНІСЕФ заявили більше 160 міст та об’єднаних територіальних громад з усієї України. Новоборівська громада увійшла до першої когорти муніципалітетів, які є лідерами у впровадженні ініціативи та отримують технічну підтримку ЮНІСЕФ.

Партнерами ініціативи в Україні є Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA); Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство молоді та спорту України; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»; Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад» та Громадська спілка «Національна молодіжна рада України».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних