НОВОБОРІВСЬКА ГРОМАДА СТАНЕ НА КРОК БЛИЖЧЕ ДО ЗДОБУТТЯ СТАТУСУ “ГРОМАДИ, ДРУЖНЬОЇ ДО ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ”

Дата: 10.10.2018 10:47
Кількість переглядів: 961

Фото без описуУ четвер, 11 жовтня, між Новоборівською селищною радою та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні відбудеться підписання Меморандуму про наміри та взаємодію у рамках глобальної програми «Громада, дружня до дітей та молоді».

Участь у підписанні візьмуть: зі сторони Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні – керівник проектів соціальної політики ЮНІСЕФ в Україні Наталія Бородчук та зі сторони Новоборівської селищної ради селищний голова Григорій Рудюк.

Адреса: Житомирська область, Хорошівський р-н, смт. Нова Борова, вул. Незалежності 9 - А

Початок:  10.30


Про ініціативу

Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямах розвитку добробуту всіх дітей та молоді. З часу створення у 1996 році, до програми приєдналися понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах. На сьогодні ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплює понад 30 мільйонів дітей.

29 березня 2018 року відбулося підписання Меморандуму щодо впровадження в Україні ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» між ЮНІСЕФ, Урядом України та партнерами.

Партнерами ініціативи в Україні є Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA); Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Міністерство соціальної політики України; Міністерство молоді та спорту України; Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»; Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад» та Громадська спілка «Національна молодіжна рада України».

Про ЮНІСЕФ: В усій своїй діяльності ЮНІСЕФ відстоює права і благополуччя кожної дитини. Спільно з партнерами ми працюємо у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов'язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.   Більше інформації про ЮНІСЕФ та нашу роботу з дітьми в Україні:  www.unicef.org.ua. Слідкуйте за діяльністю ЮНІСЕФ у Twitter та Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних