БЕЗПЕКА НА ВОДІ ВЛІТКУ

Дата: 15.08.2018 10:26
Кількість переглядів: 952

У зв’язку зі спекотною погодою найбільш приємний і корисний відпочинок влітку – це відпочинок біля води. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди потрібно пам’ятати про власну безпеку. З початку року на водоймах Житомирщини загинуло 20 людей, з них одна дитина. Така сумна статистика свідчить, що не всі відповідально ставляться до елементарних правил безпеки.

З метою попередження загибелі громадян на водних об’єктах, інструктором з протипожежної профілактики Новоборівської місцевої пожежної охорони Мельниченко Л.І., було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу та вручено пам’ятки, щодо безпечного відпочинку на воді.

Під час спілкування з громадянами інструктор наголошувала, що нехтування елементарними правилами безпеки часто стає причиною трагічних наслідків. Основними причинами нещасних випадків з людьми на воді є купання та перебування на території водоймищ в нетверезому стані, купання в необладнаних для цього місцях, необережне поводження у воді під час пірнання, відсутність належного нагляду за дітьми  при перебуванні їх у водоймищі.

НОВОБОРІВСЬКА ПОЖЕЖНА ОХОРОНА ЗАСТЕРІГАЄ:

Ніколи не забувайте про правила безпеки під час відпочинку біля річки та правила поведінки на воді, адже суворе та чітке дотримання цих правил збереже Вам здоров’я та життя! Вода чудовий засіб оздоровлення організму. Купання дає людині фізичне та моральне задоволення, допомагає позбутися стресів. Але нажаль, для декого відпочинок на воді закінчується трагедією…

У випадку надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101» або 9-51-01.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних