ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК РОЗРОБЛЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ – РОЗРОБЛЕННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ ТА ПЛАНУ ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ СМТ. НОВА БОРОВА

Дата: 04.07.2018 13:43
Кількість переглядів: 1033

Фото без описуВідповідно статті 17, 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Новоборівська селищна рада повідомляє про початок розроблення містобудівної документації – генерального плану та плану зонування території смт Нова Борова.

Підстава для розроблення: рішення Новоборівської селищної ради від          20 лютого 2018 року № 579 «Про затвердження Програми розроблення та коригування містобудівної документації  Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».

Замовник: Новоборівська селищна рада.

Мета проекту: розроблення генерального плану та плану зонування території селища Нова Борова у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку населеного пункту.

Пропозиції та (зауваження) від фізичних та юридичних осіб приймається до 03 серпня 2018 року включно, за адресою смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А в кабінеті відділу земельних ресурсів.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

Відповідальний за проведення громадського слухання – начальник відділу земельних ресурсів Гаращук Олександр Петрович

Підведення підсумків відбудуться о 14.00 год. 6 серпня 2018 року в  залі засідань Новоборівської селищної ради за адресою смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А (2 поверх).

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних