ХОРОШІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 06.02.2018 15:14
Кількість переглядів: 959

Фото без описуЗ 01.01.2018 року механізм замовлення та розподілення путівок на відновлювальне лікування за рахунок коштів замінено на адресне забезпечення медичною реабілітацією.

Зазначимо, право на реабілітаційне лікування в санаторно-курортних закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування України має кожна застрахована особа (тобто особа, яка або за яку сплачується ЄСВ). Вартість відновлювального лікування 100-відсотково покривається за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

Після резолюції лікарсько-консультативної комісії щодо необхідності реабілітації за певним профілем, у лікарню до пацієнта приїжджає фахівець Фонду та разом із хворим заповнює заявку на відновлювальне лікування. Людині надається перелік санаторіїв, які відповідають вимогам по профілю його хвороби, і вона сама обирає. Потім Фонд узгоджує з санаторієм наявність вільних місць і укладається тристоронній договір – між Фондом, санаторієм і хворим.

Такий крок, зокрема, має на меті збільшити кількість осіб, які матимуть можливість відновити здоров’я на базі санаторіїв.

Тому всім застрахованим особам, які бажають пройти реабілітаційне лікування у санаторіях звертатися за телефонами Хорошівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

тел. (04145) 3-12-52, 3-36-74

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних