Пошук

Відбулося засідання 13-ї сесії селищної ради

Дата: 27.12.2016 13:59
Кількість переглядів: 1174

У четвер, 22 грудня, пройшла 13 сесія селищної ради. Присутніми на засіданні сесії були 18 депутатів селищної ради, начальники структурних відділів ради, старости громади. На розгляд було винесено 29 питань порядку денного, які пройшли попереднє обговорення на засіданнях постійних комісій селищної ради.

На черговій сесії селищної ради був затверджений План соціально – економічного розвитку Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. Серед пріорітетних завдань програми соціально-економічного розвитку впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій, придбання спецтехніки, розвиток інфраструктури для зайняття спортом та фізкультурою, благоустрій населених пунктів, розвиток інфраструктури населених пунктів, підтримка розвитку культурно-освітніх закладів, інвентаризація земель, створення реєстру земельних ділянок. Загалом до плану розвитку внесено 120 позицій запланованих проектів.

Депутатами був розглянутий та одноголосно затверджений бюджет Новоборівської громади на 2017 рік. У цілому ресурс бюджету Новоборівської селищної ради ОТГ на 2017 рік   становить      38 189,6 тис. гривень, в тому числі за загальним фондом - 37 899,6 тис. грн., за спеціальним фондом - 290,0 тис. грн. Прогнозний обсяг доходів місцевого бюджету визначено у сумі 11940,0  тис. грн.

Міжбюджетних трансфертів у 2017 році передбачено в сумі 25 959,6 тис. грн. За загальним фондом передбачені такі трансферти: дотації – 6 073,1 тис. грн., у тому числі базова дотація – 3 666,2 тис. грн., додаткова дотація – 2 406,9 тис.грн.; субвенції – 19 886,5 тис. грн., у тому числі освітня –       13 300,0 тис. грн., медична – 6 586,5 тис. грн.

У 2017 році на утримання дошкільних навчальних закладів планується видатків в сумі 4 901,8 тис. грн.  На  утримання загальноосвітніх закладів планується видатків в сумі 18503,9 тис.грн. На  утримання медичних закладів планується видатків в сумі 3 788,3 тис.грн. В галузі культура і мистецтво на 2017 рік обраховано видатки по загальному фонду в сумі 1 764,8 тис.грн.

На сесії селищної ради були затверджені слідуючі положення: Про порядок надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади; Про  затвердження положення про преміювання працівників апарату Новоборівської селищної ради на 2017 рік; Про затвердження положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг відділом освіти, охорони здоров’я та соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради.

Серед інших питань на засіданні сесії були розглянуті питання про співфінансування інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2017 році, питання про  затвердження вартості харчування дітей дошкільних та учнів загальноосвітніх навчальних закладів селища на 2017 рік, земельні питання, питання про співфінансування інвестиційної програми «Шкільний автобус», згідно якої  в 2017 році, на умовах співфінансування буде закуплено ще один шкільний автобус.

Поіменне голосування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.