Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДЕСЯТОЇ СЕСІЇ ПЕРШОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 18.11.2016 13:54
Кількість переглядів: 1047

В середу 16 листопада пройшла чергова 10-та сесія 1-го скликання. В засіданні взяли участь депутати селищної ради, працівники апарату селищної ради, представники установ та організацій громади. Протягом сесії було розглянуто сімнадцять питань порядку денного.

Першим питанням розглядали внесення змін до селищного бюджету. Заслухали звіт заступника селищного голови Семенія Р.І. про стан утримання доріг в зимовий період, звіт Хлопицького В.В. про роботу комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Депутатами селищної ради була затверджена Програма розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Новоборівської селищної ради об'єднаної територіальної громади на 2016-2020 роки, внесено зміни до положення про відділ освіти, охорони здоров’я та соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради, розглянуто земельні питання.

Відповідно до ЗУ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» на засіданні сесії були перейменовані вулиці: в смт. Нова Борова - провулок Рози Люксембург на провулок Хлібний; в селі Ісаківка - вулицю Сабурова на вулицю Всеволода Нестайка.

 

Поіменне голосування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.