Пошук

ТІСНА СПІВПРАЦЯ З ГРОМАДОЮ В ОСНОВІ ДЕПУТАТСЬКОЇ РОБОТИ ОЛЕГА ПІНСЬКОГО

Дата: 16.11.2017 11:10
Кількість переглядів: 872

Депутат обласної ради Олег Вікентійович Пінський постійно турбується про мешканців свого виборчого округу, зокрема, він багато допомагає в Новоборівській об'єднаній територіальній громаді.

Слова вдячності за матеріальну допомогу депутату Житомирської обласної ради Олегові Вікентійовичу Пінському висловлюють мешканці селища Нова Борова, вчителі, вихователі, діти та батьки, адже депутат багато уваги приділяє освітнім закладам громади.

За сприяння Олега Вікентійовича придбано меблі для кабінету фізики Новоборівської гімназії, завершується капітальний ремонт ЦРД «Сонечко», закуплено матеріали для вуличного освітлення та на поточний ремонт вуличного освітлення населених пунктів об'єднаної територіальної громади. Придбано меблі для ЦРД «Казка». Також за сприяння депутата Олега Пінського розпочато будівництво огорожі Новоборівського ліцею.

Депутат піклується й про заклади культури. Зокрема, надано допомогу для матеріального забезпечення клубів та бібліотек Новоборівської об'єднаної територіальної громади, придбано стільці для Новоборівського будинку культури, а також офісне обладнання для бюджетних установ.

У своєму звіті на зборах громади селищний голова Григорій Рудюк підкреслив: «Уперше за останні 10 років ми змогли при тісній співпраці з депутатами обласної ради у 2016 році залучити до місцевого бюджету 705 тисяч грн., а також отримали значну допомогу і в 2017 році».

Олег Пінський часто відвідує свій виборчий округ, спілкується з очільниками громад, жителями сіл і селища. Бере участь у різних заходах. Зокрема він був учасником святкувань з нагоди 60-річчя Нової Борової та другої річниці створення Новоборівської об'єднаної територіальної громади, виступав перед жителями громади з вітальним словом, а також зі звітом про спільну роботу виступив на загальних зборах Новоборівської громади. Депутат завжди реагує на звернення громадян, надає посильну матеріальну допомогу жителям, які потрапили в сладні життєві обставини.

Олег Пінський як депутат обласної ради активно сприяв поліпшенню матеріально-технічної бази Фасівського навчально-виховного комплексу для якого було придбано посуд та спортивний інвентар. На Фасівський ФАП закуплено тонометри, на сільську бібліотеку – книжкові роздільники, будівельні матеріали, на клуб – музичну апаратуру. Загалом на Фасівський старостинський округ було використано понад 26 тисяч грн. А також проведена робота по фінансуванню проектів вуличного освітлення у цьому окрузі.

Олег Пінський узяв участь у святкуванні Дня села у Фасовій 4 листопада та у своєму вітальному виступі до жителів завірив, що до кінця року буде відновлена перша лінія освітлення до центру села.

Джерело Газета «Прапор» №45 від 10.11.2017 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних