Круглий стіл на тему "Утворення об'єднаних територіальних громад"

Дата: 06.05.2016 10:40
Кількість переглядів: 767

На даний час в Україні активно проходить реформа децентралізації. Перетворення ідуть і в нашій області де створено вже десять спроможних громад. Цього тижня до Новоборівської ОТГ, яка однією із перших об’єдналася в громаду, для обговорення питань реформи завітали керівники Новоград-Волинського району, в територіальних межах якого планується утворити 6 об’єднаних громад.  

Серед представників Новоград –Волинського району були присутні голова Новоград-Волинської районної ради Рудницький Дмитро Вікторович, голова РДА Михнюк Ігор Володимирович, начальник управління фінансів Козеренко Ірина Вікторівна, сільські та селищні голови Новоград-Волинського району. Також були присутні голова Володарсько-Волинської районної ради Ющенко Андрій Петрович та заступник голови Володарсько-Волинської РДА Римар Віталій Антонович.

Керівники Володарсько-Волинського району розповіли про ситуацію з впровадження реформи децентралізації  в районі, де утворено вже дві громади – Новоборівську та Іршанську, а решта сільських рад ще не визначилися. Селищний голова Григорій Рудюк поділився досвідом створення Новоборівської громади, проблемами які виникали на цьому шляху, розповів про позитивні та негативні результати об'єднання в громаду. Були обговорені такі напрямки, як розвиток та утримання місцевої інфраструктури, утримання об'єктів комунальної власності, пасажирські перевезення на території громади та багато інших цікавих тем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних