Пошук

Хто повинен подавати е-декларації з 1 січня 2017 року

Дата: 06.01.2017 10:07
Кількість переглядів: 1190

Починаючи з 1 січня 2017 року значно розширюється коло суб’єктів е-декларування. Друга хвиля електронного декларування триватиме до 1 квітня 2017 року. За цей період електронні декларації повинні подати особи, які виконують функції держави і місцевого самоврядування, які визначені  в Законі України «Про запобігання корупції».

Починаючи з 01 січня 2017 року декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачені Законом, подають також керівники управлінь освіти обласних, Київської та Севастопольської міських, районних державних адміністрацій; керівники навчальних закладів державної та комунальної форми власності, а також заступники керівників навчальних закладів державної та комунальної форми власності, які наділені посадовими повноваженнями здійснювати організаційно-розпорядчі чи адміністративно-господарські функції на постійній основі. Якщо працівник на час відсутності керівника тимчасово виконує його обов’язки він не зобов'язаний подавати е-декларацію.

Для подання е-декларації обов’язково використовується електронний цифровий підпис(ЕЦП). Тому особам які подають е-декларацію необхідно звернутися до акредитованого центру сертифікації ключів(АЦСК) для виготовлення ЕЦП. Перелік АЦСК, ключі яких використовуються для реєстрації в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на використання функцій держави або місцевого самоврядування, та заповнення декларацій, розміщені на офіційному веб-сайті НАЗК у рубриці Задекларуй у графі АЦСК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.