У МІНФІНІ ВІДБУЛАСЬ НАРАДА ЩОДО ФОРМУВАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ НА 2018 РІК

Дата: 31.08.2017 10:06
Кількість переглядів: 940

Фото без опису29 серпня в Міністерстві фінансів України відбулася нарада  щодо формування місцевих бюджетів на 2018 рік з представниками органів місцевого самоврядування усіх областей України. Новоборівську селищну об'єднану територіальну громаду і Асоціацію об’єднаних територіальних громад представляв селищний голова та заступник голови Асоціації ОТГ – Рудюк Григорій Лаврентійович.

Важливими напрямками роботи Уряду у 2018 році є продовження децентралізації і зміцнення місцевих бюджетів, підвищення соціальних стандартів, стимулювання промисловості й створення нових робочих місць. Проект бюджету-2018 формується у відповідності до цих пріоритетів.

Учасники зустрічі обговорили механізми контролю за ефективним використанням коштів на місцях та здійснення подальшої децентралізації. Також проаналізували показники міжбюджетних відносин та обговорили інші питання, що стосуються бюджетного та податкового законодавства, формування галузевих політик.

Зокрема, зосередили увагу на важливості створення нової формули розподілу освітньої субвенції на 2018 рік, зупинились на питанні запровадження нових методів фінансування первинної медичної допомоги, на яку у 2018 році передбачається спрямувати 14,3 млрд грн.

Всі погодилися, що підвищення професійної спроможності на місцях є ключовим для сильних місцевих бюджетів та сильних громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних