ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ

Дата: 08.08.2017 09:34
Кількість переглядів: 765

Фото без описуУправлінням праці та соціального захисту населення Хорошівської  райдержадміністрації з 01 липня 2017р. до 01 вересня 2017 р. проводиться прийом заяв одержувачів субсидій  відповідно до списків таких осіб, наданих

 підприємствами- виробниками / виконавцями послуг для виплати частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо,- електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу (695,79 грн.) або вартості 150кВт електричної енергії (135грн.), так як це передбачено  пунктом 15 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848.

Просимо зазначених осіб  з письмовою заявою звернутися до органу праці та соціального захисту населення.

Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплата її через відділення поштового зв’язку  буде здійснюватися управлінням праці та соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача, поданої до 01 вересня поточного року.

                            УПСЗН Хорошівської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних