ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ ДЕВ'ЯТОЇ СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 17.09.2021 15:07
Кількість переглядів: 1002

Фото без опису

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 28 вересня 2021 року о 10:00 годині в адміністративному приміщенні селищної ради(актова зала) відбудеться чергова дев'ята сесія VIІІ скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про внесення змін до бюджету Новоборівської селищної територіальної громади на 2021 рік. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

2. Про розгляд звернень депутатів селищної ради та головного лікаря КНП «ЦПМСД» Новоборівської селищної ради.

 

3. Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Новоборівської селищної ради.

 

4. Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Новоборівської селищної територіальної громади та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

 

5. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади.           

 

6.  Про погодження  внесення змін до штатних розписів бюджетних установ Новоборівської селищної ради.                                                                                                                                                7. Про надання дозволу на списання непридатних для подальшого використання матеріальних цінностей.

8. Про виплату одноразової грошової  допомоги  незахищеним верствам населення.

 

9. Про затвердження Положення про порядок підготовки та прийняття регуляторних актів Новоборівської селищної ради.         

 

10. Про затвердження Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги та встановлення інших доплат та надбавок посадовим особам відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я  Новоборівської селищної ради.

 

11. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Новоборівської селищної ради на 2021-2025 роки.  

 

12. Про внесення змін до Програми про надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Новоборівської селищної ради на 2021 рік. 

 

13. Про внесення змін до Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Новоборівської громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2021-2023 роки.  

 

14. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово  окупованої території, районів проведення АТО/ООС  Новоборівської селищної ради на 2021-2025 роки.    

 

15. Про внесення змін до Програми розроблення та коригування містобудівної документації Новоборівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

 

16.  Про внесення змін до плану роботи підготовки проєктів  регуляторних актів на   2021 рік.   

 

ЗЕМЕЛЬНІ  ПИТАННЯ.

 

17. Про затвердження документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність.

 

18. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Александровичу Івану Івановичу для ведення особистого селянського  господарства.

 

19. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Бахур Надії Євгенівні для ведення особистого селянського господарства.

 

20. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Зубрицькому Миколі Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства.

21.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність     
 гр. Шамраю Василю Анатолійовичу для ведення особистого селянського
 господарства.

22.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність     гр.  Ваховській Марії Іванівні для ведення особистого селянського господарства.

23.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність   гр. Даніловському Віктору Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства.

24.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Розбіцькій Вікторії Олегівні для ведення особистого селянського господарства.

25.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність   гр. Свіцельському Феліксу Адольовичу для ведення особистого селянського господарства.

26.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Свіцельському Юрію Феліксовичу для ведення особистого селянського господарства.

27.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Лук’яненку Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства.

28.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Дяченку Віктору Вячеславовичу для ведення особистого селянського господарства.


29.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Умінському Сергію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства.

30.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Рубану Геннадію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства.

31.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Бутрику Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

32.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Субіну Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

33.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Ломачуку Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

34.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність учаснику бойових дій гр. Жук Євгену Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства.

35.     Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Романчук Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства.

36. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Матвійчуку Анатолію Федоровичу для ведення особистого селянського господарства.

37. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Матвійчук Ніні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства.

38. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Матвійчук Катерині Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства.

39. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність    гр. Матвійчуку Олександру Анатолійовичу для ведення особистого селянського  господарства.

40. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Косс Людмилі Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства.

41. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Коссу Віктору Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Матвійчук Любові Василівні для ведення особистого селянського господарства.

43. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Андрійчуку Петру Арсентійовичу для ведення особистого селянського господарства.

44. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність   гр. Нечипоренко Вірі Григорівні для ведення особистого селянського господарства.

45. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Погорелову Євгену Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

46.  Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Гордюшину Віталій Валерійович для ведення особистого селянського  господарства.

47. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власністьгр. Реготун Катерині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства.

48. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Семенію Ярославу Івановичу для ведення особистого селянського господарства.

49. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Колеснику Сергію Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства.
 
50. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Мефанік Ірині Іванівні для ведення особистого селянського господарства.

51. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Шамрай Валентині Іванівні для ведення особистого селянського господарства.

52.  Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ваховському Сергію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства.

53. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ваховській Анастасії Олександрівні для ведення особистого селянськогогосподарства.

54. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Башинській Лідії Вікторівні для ведення особистого селянського господарства.

55. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  гр. Башинському Сергію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства.

56. Про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства громадянам на території Фасівського старостинського округу. 


57. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення ПП «Анастасія+М».

58. Про надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою громадянам.

59. Про надання дозволу гр. Андрійчук Іванні Олександрівні на виготовлення  землевпорядної документації із землеустрою.

60. Про надання дозволу гр. Дяченку Миколі Павловичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

61. Про надання дозволу гр. Литвинчук Світлані Анатоліївні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

62. Про надання дозволу гр. Журавському Станіславу Станіславовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

63. Про надання дозволу гр. Журавському Сергію Адольовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

64. Про надання дозволу гр. Косу Миколі Володимировичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

65. Про надання дозволу гр. Собко Софії Андріївні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

66. Про надання дозволу учаснику бойових дій гр. Собку Анатолію Олександровичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

67. Про надання дозволу учаснику бойових дій гр. Собку Олексію Олександровичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

68. Про надання дозволу гр. Михальцю Олександру Яковичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

69. Про надання дозволу гр. Стецюк Людмилі Василівні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

70. Про надання дозволу гр. Коник Оксані Анатоліївні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

71. Про надання дозволу гр. Козакевичу Валерію Петровичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

72. Про надання дозволу гр. Панасюку Василю Миколайовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

73. Про надання дозволу гр. Косу Олександру Володимировичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

74.  Про надання дозволу гр. Седляру Петру Петровичу на виготовлення землевпорядноїдокументації із землеустрою.

75.  Про надання дозволу гр. Українцю Михайлу Андрійовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

76. Про надання дозволу гр. Гордюшину Руслану Олександровичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

77. Про надання дозволу гр. Матящук Аллі Петрівні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

78. Про надання дозволу гр. Климчуку Олександру Васильовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

79. Про надання дозволу гр. Климчуку Андрію Васильовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

80. Про надання дозволу гр. Реготуну Максиму Володимировичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

81. Про надання дозволу гр. Косу Василю Ничипоровичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

82. Про надання дозволу гр. Проценко Надії Володимирівні на виготовленн землевпорядної документації із землеустрою.

83. Про надання дозволу гр. Бахур Надії Євгенівні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

84. Про надання дозволу гр. Бурмаці Юлії Юріївні на виготовлення землевпорядної  документації із землеустрою.

85. Про надання дозволу гр. Калінко Ірині Юріївні на виготовлення землевпорядної.

86. Про надання дозволу гр. Зубрицькому Віктору Віталійовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.
87. Про надання дозволу учаснику бойових дій Радченко Дмитру Юрійовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

88.  Про відмову надання земельної ділянки у власність гр. Мусуріній Тетяні Дмитрівні.

89.  Про проведення інвентаризації земель в межах території Новоборівської селищної територіальної громади.

90. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду Володарсько-Волинському районному споживчому товариству.

91. Про надання згоди ТОВ «ВАЛКИ-ІЛЬМЕНІТ» на розроблення технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення меж частин земельних ділянок на  які поширюється право сервітуту.

92. Про відмову у припиненні дії договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення укладених з ФГ «ПОЛІССЯ-К» шляхом їх розірвання.

93. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення укладених з ФГ «ПОЛІССЯ-К» шляхом їх  розірвання.

94. Про відмову у припиненні дії договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення укладених з ФГ «ПОЛІССЯ-К» шляхом їх розірвання.

95. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення укладених з ФГ «ПОЛІССЯ-К» шляхом їх  розірвання.

96. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
97.     Про розгляд заяв громадян щодо виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Небізького старостинського округу.
98. Про розгляд заяв громадян щодо виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Ягодинського старостинського  округу.

99. Про затвердження селищної цільової програми «Про проведення експертних   грошових оцінок земельних ділянок».

100. Про надання дозволу ФОП Нестикайло Любові Гнатівні на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
 

РІЗНЕ

101. Про приведення у відповідність до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування рангу старости.        

102. Про преміювання селищного голови на IV квартал 2021 року.    
 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОЕКТИ РІШЕНЬ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних