Пошук

НОВОБОРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО АКЦІЇ «ШКАРПЕТУЙСЯ»

Дата: 19.03.2021 13:23
Кількість переглядів: 1260

З ініціативи голови громадської організації «Незламні жінки»  Надії Матвієнко, сьогодні  Новоборівська селищна рада долучилась до акції, що проходить в Україні під хештегом «ШКАРПЕТУЙСЯ».

21 березня в усьому світі відзначається Міжнародний  день людини з синдромом Дауна. Як показує статистика, приблизно одна дитина, з 700 новонароджених по усьому світі, народжується з синдромом Дауна. В Україні майже щодня на світ з’являється одна дитинка з такою хромосомною аномалією. Народження такої дитини не залежить ні від способу життя батьків, ні їхнього статусу, ні від стану їхнього здоров’я, шкідливих звичок тощо.

Для підтримки особливих діток в цей день необхідно одягнути яскраві різнокольорові непарні шкарпетки (що символізує додаткову хромосому) та відчути себе не таким як усі та відчути, як це – відрізнятися від інших. Обрати людину чи людей  в громаді з особливими потребами, придбати їм подарунки  та передати частинку свого тепла, для них.

На щастя, на території нашої громади мешканці із синдромом Дауна відсутні, але є діти з особливими потребами, що потребують нашої підтримки та уваги щодня. Тому, сьогодні в Новоборівському інклюзивно-ресурсному центрі
селищним головою Григорієм Рудюком та начальником відділу-служби у справах дітей Світланою Розумович було надано символічні подарунки особливим діткам. 

Висловлюємо щиру подяку голові ГО «Незламні жінки» Надії Матвієнко за ініціативу та надані шкарпетки для підтримки і проведення акції.

Керуючий справами(секретар) виконавчого комітету
Альона Жарчинська

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.