25 УКРАЇНСЬКИХ МІСТ НА ОДИН ДЕНЬ ДЕЛЕГУЮТЬ ВЛАДУ ДІТЯМ, ЩОБ НАГАДАТИ ПРО КОНВЕНЦІЮ ООН

Дата: 21.11.2019 11:25
Кількість переглядів: 445

Фото без описуНовоборівську об’єднану територіальну громаду  на один день очолили діти, щоб привернути увагу до 30-ї річниці Конвенції ООН про права дитини. Представники місцевої влади: голова ОТГ та керівники відділів на один день поступилися своїм місцем дітям та надали поради щодо ключових рішень у громаді. 

Ці заходи в Україні є частиною урочистих подій для відзначення Всесвітнього дня дитини, який цього року співпадає з 30-річчям прийняття Конвенції про права дитини – договору про права людини, ратифікованого найбільшою кількістю країн світу. 

Всесвітній день дитини, який щорічно відзначається 20 листопада, має на меті підвищити обізнаність та сприяти виділенню більшої кількості коштів для мільйонів дітей, які не можуть реалізувати своє право на належну охорону здоров’я, харчування, освіту та захист.

«Діти та молодь у всьому світі беруть на себе керівництво і вимагають невідкладних заходів для подолання проблем, які їх хвилюють – у тому числі кліматичної кризи, розповсюдження психічних захворювань та відсутності можливостей для самореалізації, – заявила Виконавча директорка ЮНІСЕФ Генрієтта Фор. – У цей Всесвітній день дитини світові лідери мають унікальну можливість прислухатися до цих закликів та підтвердити права кожної дитини зараз та для наступних поколінь».
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних