ПРОЙШОВ МИРНИЙ ЗАХІД-ФОРУМ «ЧАС НЕ ЛІКУЄ»

Дата: 29.08.2018 09:53
Кількість переглядів: 1393

Фото без опису28 серпня 2018 року з 14:00 в м. Києві на Михайлівській площі Всеукраїнською громадською організацією «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» проводився масовий мирний захід-форум «Час НЕ лікує», присвячений обговоренню найактуальніших проблем родин учасників АТО та вшануванню пам’яті загиблих захисників країни.

Від Новоборівської громади захід відвідали матері загиблих учасників АТО Порозінська Світлана Олександрівна (с. Небіж) та Яндюк Ірина Андріївна (с. Турчинка), яких було доставлено автомобілем селищної ради в супроводі медичних працівників.

Захід складався з двох частин. В рамках першої, батьки загиблих та діючих військових, ветерани АТО обговорювали існуючі проблемні питання захисту прав родин загиблих, з якими останні найчастіше стикаються та методи їх вирішення. На основі даного обговорення юристами організації буде створено єдиний документ, який буде передано представнику Міністерства ветеранів, як рекомендації до створення окремого законопроекту щодо соціальних гарантій державного захисту учасників АТО та членів їхніх родин. В рамках другої частини присутні вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання, відбулася панахида за загиблими.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних