СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ "ІННОВАЦІЇ ГРОМАД"

Дата: 06.06.2018 13:03
Кількість переглядів: 648

Фото без опису45 представників громад-членів Асоціації ОТГ взяли участь у конференції "Інновації громад", яка проходить в форматі відкритого простору упродовж 3-6 червня.

Захід організовано у рамках Проекту "Реформа управління на сході України ІІ" (виконується німецькою федеральною компанією GIZ) в партнерстві з Асоціацією об’єднаних територіальних громад.

Близько 200 учасників заходу працювали за напрямками: сталий розвиток громад; адміністративні послуги; міжмуніципальне співробітництво.

Громади-члени Асоціації мали змогу презентувати власний досвід та кращі практики, отримати нові знання та партнерів, а також корисні інструменти для розвитку ОТГ.

«Ця конференція цікава тим, що кожен учасник має можливість самостійно визначити  тему для дискусії та спільного опрацювання. Думаю, що такий формат обговорення важливих питань варто запровадити і в ОТГ для покращення комунікації мешканців з органами місцевої влади, а також реального залучення громадян до процесу прийняття рішень», – зазначив Григорій Рудюк, голова платформи «Законодавство для ОТГ»

Загалом, у ході заходу було заявлено 25 різноманітних тем, серед яких «Адміністративні послуги – робота платформи Асоціації ОТГ», «Міжмуніципальне співробітництво: екологія річки, сільський туризм», «Кібербезпека» та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних