ПРЕС-ТУР ЖУРНАЛІСТІВ РЕГІОНАЛЬНИХ ЗМІ УКРАЇНИ ДО ОТГ ЖИТОМИРЩИНИ

Дата: 10.11.2017 13:01
Кількість переглядів: 1134

Фото без опису9 листопада до Житомирської області в рамках прес-туру «Зміни, що надихають: від занепаду до зростання громад Житомирщини» приїхали журналісти регіональних видань із Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Донецької, Луганської та Тернопільської областей.

Захід організували Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування та ГО «Асоціація професійних журналістів та рекламістів Житомирщини».

Прес-тур тривав два дні. Він розпочався із знайомства з колективом Житомирського ЦРМС, експерти якого презентували результати реформи децентралізації в регіоні та роботи об’єднаних громад.

«У кожному регіоні є унікальний досвід реформування системи управління на місцях. Формування нових органів влади, створення освітньо-культурно-спортивного простору, реалізація розвиткових проектів – це ключові напрямки розвитку громад. Журналісти із регіонів мають зібрати таку практику та поширити її у інформаційному полі», - наголосив Дмитро Клименко, експерт з комунікацій Житомирського ЦРМС.

У Високівській ОТГ пресі показали модернізовані ФАПи, школу та інші об’єкти соціальної інфраструктури. Крім того, група журналістів відвідала підприємство, яке розпочало роботу вже після створення ОТГ і сьогодні наповнює бюджет громади. Далі група ознайомилась із результатами роботи команди Новоборівської ОТГ та відвідала музей коштовного каміння у Хорошеві.

Всього у прес-тур приїхали 11 журналістів газет, інтернет-видань та телеканалів.

Джерело: Децентралізація влади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних